Skip to main content

SLOOP | RENOVATIE | RENOVATIESLOOP | 

SLOOP | RENOVATIE | RENOVATIESLOOP | 

SLOOP | RENOVATIE | RENOVATIESLOOP | 

Renovatie sloop door een ervaren sloopbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel sloopbedrijf in limburg dat betrouwbaarheid, efficiency en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan? Zoek niet verder! Bij democon zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige sloopdiensten in de regio limburg.

Renovatie sloop door een ervaren sloopbedrijf

Renovatie sloop is het voorbereiden van gedateerde panden om te worden verbouwd. Dit opknappen van woonhuizen en bedrijfsgebouwen kan op verschillende manieren. Onze sloopwerkzaamheden zorgen ervoor dat de draagconstructie van het pand intact blijft. Het gaat dan om renovatiesloop binnen woningen, bedrijfshallen, kantoorruimtes of winkelpanden. Deze sloopwerkzaamheden bereiden een bestaand pand voor op een nieuwe bestemming of modernisering.

Als het gaat over renovatiesloop, dan worden sommige delen van de ruimte verwijderd. Bijvoorbeeld het verwijderen van kozijnen en ramen, slopen van binnenmuren en afscheidingen, doorbreken van ruimtes en slopen van betonvloeren. Dit doen wij in zowel woonhuizen als bedrijfsgebouwen. Onze opdrachtgevers zijn veelal woningcorporaties, deurwaarders en particulieren die meerdere woningen in eigendom hebben.

Ons team werkt altijd aan de hand van een duidelijk werkplan, gebaseerd op een grondig onderzoek vooraf. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het slopen van badkamers en/of mutatie aan woningen bij veelal woningbouw verenigingen, aannemers en particuliere woningbeleggers.

Democon werkplan

Democon stelt zoals aangegeven een werkplan op. De renovatie sloop kan op deze wijze niet alleen veilig, maar ook accuraat worden uitgevoerd. Na de inspectie stellen we in overleg met de opdrachtgever een stappenplan op. Dit werkplan geeft inzicht in de sloopwerkzaamheden die stap-voor-stap worden uitgevoerd. De werkwijze omvat ook:

  • Inspectie van het pand op locatie;
  • In kaart brengen van eventuele bijzonderheden (aanwezigheid van asbest);
  • Opstellen van een werkplan;
  • Afsluiten van NUTS voorzieningen zoals gas- water- en elektriciteitsleidingen;
  • Demonteren van kasten, deuren en andere roerende objecten;
  • Aanvang sloop;
  • Schoon opleveren van de woon- of bedrijfsruimte.

Ytong afval container

Bij Democon kun je eenvoudig een Ytong afval container huren voor de afvoer van Ytong bouw- en sloopafval. Onze containers zijn speciaal ontworpen om Ytong materiaal efficiënt en verantwoord te verwerken. Dankzij ons online reserveringssysteem is contactloos huren eenvoudig en gemakkelijk.

C-hout afval container

Bij Democon kun je eenvoudig een C-hout afval container huren voor de afvoer van C-houtafval. Onze containers zijn geschikt voor het duurzaam verwerken van houten pallets, kisten, meubels en ander C-houtafval. Maak gebruik van ons online reserveringssysteem.

Hout afval container

Bij Democon kun je eenvoudig een hout afval container huren. Onze containers zijn ideaal voor het afvoeren van verschillende soorten houtafval, zoals pallets, planken en sloophout. Door online te reserveren, vermijd je het gedoe van contact opnemen. Huur vandaag nog een hout afval container en zorg voor een milieuvriendelijke afvoer van jouw houtafval.

Groen afval container

De groen afval container van Democon biedt een effectieve en duurzame oplossing voor het afvoeren van al je groen afval. Of je nu een particuliere tuinier bent die zijn tuin op orde wil houden of een professionele hovenier die regelmatig groenafval moet verwijderen, onze groen afval container is de ideale keuze.

Grond container huren

Democon, het toonaangevende containerverhuurbedrijf in Limburg, biedt grond containers voor het efficiënt en verantwoord afvoeren van grondafval. Onze containers kunnen eenvoudig online gereserveerd worden, zonder dat er contact opgenomen hoeft te worden. Huur vandaag nog een grond container en ervaar het gemak van milieuvriendelijke afvoer van grondafval.

Grof huisvuil container

De grof huisvuil container van Democon Recycling biedt een handige oplossing voor het efficiënt en verantwoord afvoeren van grof huishoudelijk afval. Of je nu bezig bent met een grote opruiming, een verhuizing of het renoveren van je woning, onze grof huisvuil container is ideaal voor het afvoeren van items zoals meubels, elektronica, matrassen, witgoed en andere grote voorwerpen. Huur een grof huisvuil container en geniet van een gemakkelijke en milieuvriendelijke afvalverwerking.

Bouw- sloopafval container

Bij Democon Limburg kun je gemakkelijk online een bouw sloopafval container huren. Onze containers zijn geschikt voor het afvoeren van schoon puin, zoals stenen, tegels, beton en keramiek. Huur een schoon puin container zonder gedoe en regel het eenvoudig online.

Neem contact met ons op om een afspraak in te kunnen plannen.

Schoon puin container

Bij Democon Limburg kun je gemakkelijk online een schoon puin container huren. Onze containers zijn geschikt voor het afvoeren van schoon puin, zoals stenen, tegels, beton en keramiek. Huur een schoon puin container zonder gedoe en regel het eenvoudig online.

Neem contact met ons op om een afspraak in te kunnen plannen.